FEAR píše:cize my co nebehame jak ovecky 30x jednu pasaz a nebehame od truhlicke k truhlicke sme blbci hej ?

no vies niekoho bavi proste hrat normalne .. a caka ze mu to bude stacit .. ale tak blbci sme no .. bud sa na to vykasleme alebo budeme proste ovecky a budeme musiet robit takuto absurdnost zapnem level pozbieram vypnem level .. zapnem level pozbieram vypnem level ... celkom zabava
No po patchi uz hram aj ja normalne

Proste nespravil som k*kotinu ako vacsina a nestackoval som IAS. Mam 330% crit DMG bonus a 35% sancu na crit a k tomu 359 magic find s valormi.
Takze vcera som chodil ako tank... 2 x za cely vecer som kompletne cely A3 vycistil. Padlo mi snad 20 ilvl 63 veci rare ( dokonca dropovali aj z bielych mobov...jeden mec sa predal instantne za 30 000 000) takze si myslim, ze vsetko je v absolutnom poriadku a ludia co nariekaju, ze im to nepada proste na to nemaju gear. ( opat su to vsetko curaci co chodili s modrym MF gearom a prepinali si ho na chesty a oblacky a razom im je to k hovnu a myslia si, ze MF z valorov staci. Teda staci, pokial sa zmierili s 1 garantovanou rare vecou zo sampionov. Mne padali 2-3 rare veci z kazdeho packu)
Mimo ringov mam na vsetkom 18-20% MF, samozrejme nie za cenu inych statov. Kazda jedna vec ma taktiez VIT + INT a aspon 60 na resisty.
Cely equip ma stal snad 450 000 000 a par veci je tam BIS co sa vymenia snad len v dataci:D osobne som najviac pysny na shouldery.... som nenormalne vystihol aukciu lebo ich cena je proste nevycislitelna.... maju 20% MF.... takmer 150 vit aj int a k tomu 77 na resisty. A stali na AH par supiek aukcia mala 1D 12H este

Papagaj#2656LIVE STREAM: http://www.twitch.tv/papagaj85CPU: Core i7 3960X @ 4700Mhz + EK-Supreme HF Motherboard: Asus Rampage IV Formula X79
Ram: G.Skill RipjawsZ 4x4096MB DDR3 2133 9-11-10-28
VGA: Gainward GTX 680 Phantom Audio: Asus Xonar Essence STX + Magnat Quantum 557 5.1/Onkyo TX-SR608
HDD: SSD Crucial M4 256GB
PSU: Seasonic SS-1000XP Platinum
Keyboard: Logitech G19
Mouse: Logitech G9x + Razer Destructor
Screen: LG 30" W3000H-BN S-IPS
Case: Corsair Obsidian 800D