Najnovšie témy

 P: Tablet Lenovo Miix 2 10 64GB + Keyboard dock
 Herna mys do 70 eur
 Zdroj
 K: starý NTB (~C2D)
 Modra obrazovka
 školský projekt
 SATA napajaci kabel pre strasne vela diskov ("rozdvojka")
 Molex pin shop??
 python script pre gnuplot a apache
 Poradie pinov na modulárnom kábli
 I/K: Originálny Apple Universal Dock
 Klávesnice: Mechanické spínače, ktoré preferujete a prečo?

Realtek AC97

Všetko o zvukových kartách, repro, problémoch ...

Realtek AC97

Poslaťod AdsBot [Google] v Štv 12. Aug, 2004, 12:26

Takze: mam taky problem - so zvukom. Kodek Realtec AC97 si so mnou robi co chce a potrebujem pomoct... Teda - ak by mi mohol niekto vysvetlit, preco: 1. So starym driverom na tento kodek islo vsetko v pohode, az na kolisanie zvuku (raz hlasnejsie, raz tichsie- v pravidelnych intervaloch, no iba pri prehravani hudobnych DVD). 2. Po nainstalovani noveho driveru vsetko v pohode, az na to, ze to je 2x tichsie ako predtym... Uz fakt neviem co s tym, tak prosim poradte.
AdsBot [Google]
Používateľ
Používateľ
 
Príspevky: 318
Registrovaný: Sob 17. Máj, 2008, 13:40


Reklama

Poslaťod pjongy v Štv 12. Aug, 2004, 12:32

si si mozno zvikol na to kivanie, a teras ti to pripada tiche.
Alebo to tak ticho ist ma a ten stari driver blbol a preto ti to slo hlasnejsie.
Alebo je zli novy driver.
Alebo pridaj hlas na reprakoch.
Alebo pridaj hlas cez soft na zvukovke.
Alebo mas zle zasunuty kabel/povytiahnuty kabel a hra ti to tichsie.

Vyber si :lol:
Abit NF7-SL | AMD Barton 2500+@3200+ 1.6V AC Copper Silent 2 L | 512MB ddram PQI (400) | ATI Radeon Saphire 9800SE | 10GB HDD maxtor + 40GB HDD IBM | DVD-RW LG 4120B | Eurocase 5412A 350W EC
Obrázok užívateľa
pjongy
Používateľ
Používateľ
 
Príspevky: 395
Registrovaný: Sob 22. Máj, 2004, 14:00
Bydlisko: Košice

Poslaťod AdsBot [Google] v Štv 12. Aug, 2004, 12:43

Pacia sa mi moznosti 2 a 3, len ktoru si vybrat - zolika nemam, vsak? O.K., budem cakat na novy driver a uvidim. Inac zatial dik!
AdsBot [Google]
Používateľ
Používateľ
 
Príspevky: 318
Registrovaný: Sob 17. Máj, 2008, 13:40

Poslaťod AdsBot [Google] v Sob 14. Aug, 2004, 00:42

skus pouzit ac97mix (to je - mozno uz bol) program kde sa daju dost podrobne nastavit veci okolo zvukoviek.
AdsBot [Google]
Používateľ
Používateľ
 
Príspevky: 318
Registrovaný: Sob 17. Máj, 2008, 13:40

Poslaťod Kondik v Ned 15. Aug, 2004, 13:14

Skus taku blbost Ako AC97 zahodit prec a kup si za par korun nieco poriadne :D mna stala SBLive 5.1 Player 300 :D
Intel Core 2 Duo 6420 [ 2666 - 8x333 ]
MSI P35 Neo
2048 MB DDR-II 800 CL-5
320 GB Hitachi Deskstar
nVidia Geforce 8600 GT
RT 888 HD 5.1
Obrázok užívateľa
Kondik
Nový používateľ
Nový používateľ
 
Príspevky: 65
Registrovaný: Uto 10. Aug, 2004, 14:00
Bydlisko: Praha

Realtek

Poslaťod AdsBot [Google] v Str 18. Aug, 2004, 00:10

nebudem zakladat novu temu, otazka
je lepsie pouzivat zvukovku na doske KT6V-LSR/Realtek ALC655 alebo tam supnut staru sblive1024? co bude menej zatazovat system? su niekde na nete taketo testy?
AdsBot [Google]
Používateľ
Používateľ
 
Príspevky: 318
Registrovaný: Sob 17. Máj, 2008, 13:40

Re: Realtek

Poslaťod MK2 v Ned 13. Feb, 2005, 03:32

quapor píše:nebudem zakladat novu temu, otazka
je lepsie pouzivat zvukovku na doske KT6V-LSR/Realtek ALC655 alebo tam supnut staru sblive1024? co bude menej zatazovat system? su niekde na nete taketo testy?


mas presne ten isty problem co ja, ale tusim pri velkoobchodnej cene nieco okolo 2200sk za Audigi 2 ZS je lepsie spravit upgrade, ja inak fachcim na sblive 1024 a nie na AC97 5.1kovej :D
Obrázok užívateľa
MK2
Nový používateľ
Nový používateľ
 
Príspevky: 2
Registrovaný: Pia 05. Nov, 2004, 14:00

Re: Realtek

Poslaťod Mtex v Sob 19. Feb, 2005, 14:32

quapor píše:nebudem zakladat novu temu, otazka
je lepsie pouzivat zvukovku na doske KT6V-LSR/Realtek ALC655 alebo tam supnut staru sblive1024? co bude menej zatazovat system? su niekde na nete taketo testy?


Ja teraz tiez pouzivam AC97 audio .. realtek ALC850 a je to hrozny shit ... ja neviem ... mne sa ten zvuk nepaci (pretym som mal Creative Live! 1024) Len co budu prachy idem kupit Audigy 2 bulk ... 1530,- Sk aj s DPH

Inak testy zvuk. kodekov ale nie vsetkych su napr. tu:
http://www.pctuning.cz/titulnistrana/te ... rtId=18843
Spoiler: ukázať
PC1: Core i5 750@4Ghz+sNoctua NH-U12P SE2, Asus P7P55D Pro, 2×2GB DDR3 Corsair 1600Mhz CL9, MSI HD5970 2GB, System disk: WD Velociraptor 300GB, 1000rpm, 1TB Seagate Baracuda SATA II 32MB+320GB Hitachi 16MB ,DVD+RW Plextor 760A, SB Creative X-Fi Xtreme Music+Creative I-Trique 3200, Seasonic M12-600W, Case Chieftec LCX-01SL-SL-B, 22" EIZO S2231WE-BK (S-PVA),Mouse Logitech MX518, WinXP
PC2:NTB MSI GT660, Intel Core i5540M , 4GB DDR3, 500GB WS, nvidia 285M GTX 1GB, etc...
Obrázok užívateľa
Mtex
VIP
VIP
 
Príspevky: 1557
Registrovaný: Str 14. Apr, 2004, 14:00
Bydlisko: České Budějovice-CZ/Senica-SVK

Re: Realtek

Poslaťod s10 v Sob 26. Feb, 2005, 20:18

Mtex píše:
quapor píše:nebudem zakladat novu temu, otazka
je lepsie pouzivat zvukovku na doske KT6V-LSR/Realtek ALC655 alebo tam supnut staru sblive1024? co bude menej zatazovat system? su niekde na nete taketo testy?


Ja teraz tiez pouzivam AC97 audio .. realtek ALC850 a je to hrozny shit ... ja neviem ... mne sa ten zvuk nepaci (pretym som mal Creative Live! 1024) Len co budu prachy idem kupit Audigy 2 bulk ... 1530,- Sk aj s DPH

Inak testy zvuk. kodekov ale nie vsetkych su napr. tu:
http://www.pctuning.cz/titulnistrana/te ... rtId=18843


presne tak ten zvuk sa nepaci ani mne. je akosi bez basov taky suchy. pocuvam cez sluchatka.
.:MB:Asus Rampage formula:. .:CPU: C2D 6600 @ 3600MHz D-Tek Fuzion:. .:GK: ASUS 8800 Ultra 700/2200 EK-FC8800 GTX:. .:RAM:2x1GB DDR2 XMS2:. .:HDD: seagate 320+500GB WD sata:. .:PSU: Seasonic 700 W:. .:Rad:2 x Black Ice GT Stealth 360:. .:Pump: Laing D5 Vario:.
Obrázok užívateľa
s10
VIP
VIP
 
Príspevky: 331
Registrovaný: Štv 30. Dec, 2004, 14:00
Bydlisko: Michalovce (22)

Re: Realtek

Poslaťod Mtex v Sob 26. Feb, 2005, 22:30

s10 píše:presne tak ten zvuk sa nepaci ani mne. je akosi bez basov taky suchy. pocuvam cez sluchatka.


Inak je to zaujimave s tymto ALC850 jak nanic to zvuci ... ked som mal ALC650 ta hrala lepsie
Spoiler: ukázať
PC1: Core i5 750@4Ghz+sNoctua NH-U12P SE2, Asus P7P55D Pro, 2×2GB DDR3 Corsair 1600Mhz CL9, MSI HD5970 2GB, System disk: WD Velociraptor 300GB, 1000rpm, 1TB Seagate Baracuda SATA II 32MB+320GB Hitachi 16MB ,DVD+RW Plextor 760A, SB Creative X-Fi Xtreme Music+Creative I-Trique 3200, Seasonic M12-600W, Case Chieftec LCX-01SL-SL-B, 22" EIZO S2231WE-BK (S-PVA),Mouse Logitech MX518, WinXP
PC2:NTB MSI GT660, Intel Core i5540M , 4GB DDR3, 500GB WS, nvidia 285M GTX 1GB, etc...
Obrázok užívateľa
Mtex
VIP
VIP
 
Príspevky: 1557
Registrovaný: Str 14. Apr, 2004, 14:00
Bydlisko: České Budějovice-CZ/Senica-SVK

Poslaťod s10 v Štv 03. Mar, 2005, 21:42

no neviem na to 850 ste neskusali nahodit nove ovladace?
kde ich mam najst? skusal som gogel ale nasiel som iba nejake navody a popisy :roll:
.:MB:Asus Rampage formula:. .:CPU: C2D 6600 @ 3600MHz D-Tek Fuzion:. .:GK: ASUS 8800 Ultra 700/2200 EK-FC8800 GTX:. .:RAM:2x1GB DDR2 XMS2:. .:HDD: seagate 320+500GB WD sata:. .:PSU: Seasonic 700 W:. .:Rad:2 x Black Ice GT Stealth 360:. .:Pump: Laing D5 Vario:.
Obrázok užívateľa
s10
VIP
VIP
 
Príspevky: 331
Registrovaný: Štv 30. Dec, 2004, 14:00
Bydlisko: Michalovce (22)

Poslaťod Mtex v Štv 03. Mar, 2005, 21:49

s10 píše:no neviem na to 850 ste neskusali nahodit nove ovladace?
kde ich mam najst? skusal som gogel ale nasiel som iba nejake navody a popisy :roll:


Praveze ovladace sa cez google dali najst v poho, dokonca aj na strane MSI su ...len co ked to nepomohlo :evil:
Spoiler: ukázať
PC1: Core i5 750@4Ghz+sNoctua NH-U12P SE2, Asus P7P55D Pro, 2×2GB DDR3 Corsair 1600Mhz CL9, MSI HD5970 2GB, System disk: WD Velociraptor 300GB, 1000rpm, 1TB Seagate Baracuda SATA II 32MB+320GB Hitachi 16MB ,DVD+RW Plextor 760A, SB Creative X-Fi Xtreme Music+Creative I-Trique 3200, Seasonic M12-600W, Case Chieftec LCX-01SL-SL-B, 22" EIZO S2231WE-BK (S-PVA),Mouse Logitech MX518, WinXP
PC2:NTB MSI GT660, Intel Core i5540M , 4GB DDR3, 500GB WS, nvidia 285M GTX 1GB, etc...
Obrázok užívateľa
Mtex
VIP
VIP
 
Príspevky: 1557
Registrovaný: Str 14. Apr, 2004, 14:00
Bydlisko: České Budějovice-CZ/Senica-SVK

Poslaťod s10 v Štv 03. Mar, 2005, 22:25

mohol by si tu hodit link PLS :|
.:MB:Asus Rampage formula:. .:CPU: C2D 6600 @ 3600MHz D-Tek Fuzion:. .:GK: ASUS 8800 Ultra 700/2200 EK-FC8800 GTX:. .:RAM:2x1GB DDR2 XMS2:. .:HDD: seagate 320+500GB WD sata:. .:PSU: Seasonic 700 W:. .:Rad:2 x Black Ice GT Stealth 360:. .:Pump: Laing D5 Vario:.
Obrázok užívateľa
s10
VIP
VIP
 
Príspevky: 331
Registrovaný: Štv 30. Dec, 2004, 14:00
Bydlisko: Michalovce (22)

Poslaťod Mtex v Štv 03. Mar, 2005, 22:41

Spoiler: ukázať
PC1: Core i5 750@4Ghz+sNoctua NH-U12P SE2, Asus P7P55D Pro, 2×2GB DDR3 Corsair 1600Mhz CL9, MSI HD5970 2GB, System disk: WD Velociraptor 300GB, 1000rpm, 1TB Seagate Baracuda SATA II 32MB+320GB Hitachi 16MB ,DVD+RW Plextor 760A, SB Creative X-Fi Xtreme Music+Creative I-Trique 3200, Seasonic M12-600W, Case Chieftec LCX-01SL-SL-B, 22" EIZO S2231WE-BK (S-PVA),Mouse Logitech MX518, WinXP
PC2:NTB MSI GT660, Intel Core i5540M , 4GB DDR3, 500GB WS, nvidia 285M GTX 1GB, etc...
Obrázok užívateľa
Mtex
VIP
VIP
 
Príspevky: 1557
Registrovaný: Str 14. Apr, 2004, 14:00
Bydlisko: České Budějovice-CZ/Senica-SVK


Späť na Zvuk a PC

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 3 hostia