Najnovšie témy

 I/K: fullhd proj. Optoma 141x
 FM transmitter do auta
 HP Probook 4540s - problem s grafikou - bsod
 I/K:MP3 player
 skrabanec na prednom skle,lestenie skrabancov
 7 mágov
 ASUS
 Zostava do 650
 Je sposob, akym predist odideniu switchov??
 K: CPU do socketu BGA1168
 I/K: GTX 970
 Lacna multifunkcna tlaciaren pre domacnost-nizka zataz

Zapĺňanie SSD

Všetko o pevných diskoch, solid-state diskoch, optických mechanikách, USB diskoch...

Zapĺňanie SSD

Poslaťod could v Štv 28. Feb, 2013, 22:44

Dobrý večer.Mám problém so zapĺňaním SSD disku.V compe mám dva diskyJeden 120 gb ssd a 2 tb hard disk.Neviem ako,ale kapacita ssd disku sa stále zmenšuje momentálne je na 28 gb.Windows má 20 gb,progam files 5 gb.Všetky inštalačky+ hry sú na 2 tb disku.Pracujem s programami autodesk a vš.verzie adobe,ktoré zaberajú cca 100 gb na E:Nemám nastavené zálohovanie na C-čku.Na čistenie používam Advanced care a vstavaný windows progam na čistenie.Poradte.Ďakujem.
could
Nový používateľ
Nový používateľ
 
Príspevky: 9
Registrovaný: Uto 26. Feb, 2013, 21:00


Reklama

Re: Zapĺňanie SSD

Poslaťod Jednoduska v Pia 01. Mar, 2013, 01:51

pozriv prgramoch automaticke ukladanie kde mas nastavene... Alebo ked mas STEAM tak steeam library
Spoiler: ukázať
MB ASUS Z87-PLUS CPU i5 - 4670K GPU ASUS GTX 680 SSD Intel 330 180GB HDD WD Green 2TB and some other not important stuff...
Obrázok užívateľa
Jednoduska
Používateľ
Používateľ
 
Príspevky: 1193
Registrovaný: Pon 19. Nov, 2012, 15:45
Bydlisko: Kosice, 040 01

Re: Zapĺňanie SSD

Poslaťod dodiken v Pia 01. Mar, 2013, 06:14

a či nedávaš náhodou na plochu niečo zbytočne veľké
Define R4 Titanium grey + 4*Nexus D12, Nexus Value 430 + Nexus D12, Pure Platinum Z77, Core i5-3470@3800MHz - Matterhorn Pure + Noctua P12, Radeon HD7790 + Accelero S1 rev. 2 + Nexus D12, Kingston 4*4GB-1333MHz, Kingston SVP200S3/60GB, WD1003FZEX+WD5002AALX v boxe Himuro v kombinácii s penou, SyncMaster 2494LW, Icon uDAC v 2, SHP8900, Tascam VL-A5
Obrázok užívateľa
dodiken
Používateľ
Používateľ
 
Príspevky: 653
Registrovaný: Pon 04. Dec, 2006, 02:00
Bydlisko: Nová Baňa

Re: Zapĺňanie SSD

Poslaťod could v Pia 08. Mar, 2013, 17:44

Odpoviem si sám.Prišiel som na to.Sú to skryté súbory,ktoré majú 42,5 GB- APPdata,ktoré sa stále používajú a nemôžem ich vymazať,lebo sú "previazané"na operačný systém,hlavne Autodesk a Adobe.Trochu mi to vadí,že programy ktoré nainštalujem na iný disk ako C:stále majú s ním niečo spoločné.SSD som kúpil hlavne kôli WIndows.Nabudúce budem múdrejší . .
could
Nový používateľ
Nový používateľ
 
Príspevky: 9
Registrovaný: Uto 26. Feb, 2013, 21:00

Re: Zapĺňanie SSD

Poslaťod Kyselinka v Pia 08. Mar, 2013, 18:05

Lenze v appdata sa nachadzaju aj take adresare, ako Temp a pod. ktore treba z casu na cas premazat. Skus najst ten adresar a pozri kolko je v nom hovadin ;)
PC1: Intel Core i7-2600K @4,7Ghz | Noctua NH-L12 | MSI Z77A-GD55 | Kingston 2x4GB 1600Mhz @1866Mhz | Intel 520 120GB | WD Red 3TB | Asus EAH5570 Silent | Corsair AX750 | Asus Xonar DX | Cooltek G3 - Silver

PC2: Intel Pentium G3258 @4,7Ghz | Noctua NH-D14 | Asrock B85M Pro4 | Kingston 2x4GB 1333Mhz | Crucial M4 128GB | WD Red 3TB | Seasonic G-360 | BitFenix ProdigyM White

Work: DELL Latitude E7450 | Intel Core i7-5600U | 2x8GB DDR3L@1600Mhz | SC300 512GB SK hynix | HD 5500 + GeForce GTX 860M | 14" Full HD + Philips Brilliance 288P 4K

Media: TX-55AS640E | LG 42LE8500 | Xtreamer Sidewinder | HK 3490 | JBL ES90 Black | HK SoundSticks Wireless | HK BT Headphones
Obrázok užívateľa
Kyselinka
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
 
Príspevky: 6773
Registrovaný: Str 02. Feb, 2011, 12:33
Bydlisko: Kráľová pri Senci

Re: Zapĺňanie SSD

Poslaťod could v Pia 08. Mar, 2013, 20:13

V TEMP súboroch mám 132 MB.
could
Nový používateľ
Nový používateľ
 
Príspevky: 9
Registrovaný: Uto 26. Feb, 2013, 21:00

Re: Zapĺňanie SSD

Poslaťod could v Štv 14. Mar, 2013, 10:26

Dobrý deň.Boli to súbory ESET-u uložené v karanténe.
could
Nový používateľ
Nový používateľ
 
Príspevky: 9
Registrovaný: Uto 26. Feb, 2013, 21:00

Re: Zapĺňanie SSD

Poslaťod AmOK v Ned 17. Mar, 2013, 23:35

Ahoj, tak to je drsne 42GB virusov, alebo podozrivych suborov! :cool: :hysterical:
Vdaka za zaujimave riesenie. :)
Obrázok užívateľa
AmOK
Používateľ
Používateľ
 
Príspevky: 1505
Registrovaný: Uto 25. Júl, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava


Späť na Pevné disky, SSD, úložný priestor a mechaniky

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 2 hostia