MikroTik hAP ac

Všetko o sieťach, nastaveniach, problémoch ...
Užívateľov profilový obrázok
16cmfan
VIP
VIP
Príspevky: 2139
Dátum registrácie: Ne 12. Júl, 2009, 09:31
Bydlisko: Bardejov
Kontaktovať užívateľa:

Re: MikroTik hAP ac

Príspevokod užívateľa 16cmfan » Po 03. Okt, 2016, 23:00

Som tiez teda upgradoval, zajtra dam vediet :)
Diablo 3: Sestnastka#21655 ► Elite Dangerous: Sestnastka ► Star Citizen: 16cmfan - referal kód: STAR-RKHJ-993K

Užívateľov profilový obrázok
16cmfan
VIP
VIP
Príspevky: 2139
Dátum registrácie: Ne 12. Júl, 2009, 09:31
Bydlisko: Bardejov
Kontaktovať užívateľa:

Re: MikroTik hAP ac

Príspevokod užívateľa 16cmfan » Ut 04. Okt, 2016, 07:52

No asi to pomohlo aj mne len neviem preco upload nepadne pod 100 a download raaz okolo 80 a potom 60, 20... zvlastne
Na prezeranie priložených súborov nemáte dostatočné oprávnenia.
Diablo 3: Sestnastka#21655 ► Elite Dangerous: Sestnastka ► Star Citizen: 16cmfan - referal kód: STAR-RKHJ-993K

Užívateľov profilový obrázok
Odar
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2921
Dátum registrácie: St 13. Okt, 2010, 17:10
Bydlisko: PD / NR Slovensko

Re: MikroTik hAP ac

Príspevokod užívateľa Odar » Pi 14. Okt, 2016, 19:57

Aktualne nejake cisla s lenovo X250 (Intel(R) Dual Band Wireless-AC 7265) + RouterOS 6.37.1 v miestnosti, kde je umiestneny router.

Kopirovanie suboru v ramci siete (download, upload)
Obrázok Obrázok

BTest TCP (download, upload)
Obrázok Obrázok
Ten download TCP je nejaky divny, drzi to na 40 Mbit.

BTest UDP (download, upload)
Obrázok Obrázok

Lan Speed Test (2,5 GB file)
Obrázok

lithrai
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 137
Dátum registrácie: Ut 24. Júl, 2012, 15:40
Bydlisko: Dubnica nad Vahom

Re: MikroTik hAP ac

Príspevokod užívateľa lithrai » Št 20. Apr, 2017, 09:34

Bude tento MikroTik fungovať s Huawei E3372 4G modemom?

Užívateľov profilový obrázok
Odar
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2921
Dátum registrácie: St 13. Okt, 2010, 17:10
Bydlisko: PD / NR Slovensko

Re: MikroTik hAP ac

Príspevokod užívateľa Odar » Št 20. Apr, 2017, 10:33

Narychlo cez Google https://forum.mikrotik.com/viewtopic.php?t=89458 - mal by. Detaily si musis ale nastudovat sam.

mp3turbo
Čierna listina bazáru
Čierna listina bazáru
Príspevky: 5912
Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
Bydlisko: Spišská Nová Vec

Re: MikroTik hAP ac

Príspevokod užívateľa mp3turbo » Št 20. Apr, 2017, 10:52

bude, aj ked v tom zozname nie je. USB modemy su uplne jednoduche napodobeniny davnych seriovych modemov, maju ROVNAKU sadu prikazov - uplne rovnako ako sa ovladali stare analogove modemy sa daju ovladat aj sucasne USB vymysly.

AT prikazy :) ak je tu niekto z vas komu este volaco hovori FIDO siet, tak sme doma.

S Mikrotikom vies pouzit prakticky kazdy USB modem, aj ten ktory nie je na zozname kompatidebilnych.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri a 2,15 baru z kompresora.

hubula
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 14
Dátum registrácie: Pi 10. Okt, 2014, 10:14

Re: MikroTik hAP ac

Príspevokod užívateľa hubula » Št 20. Apr, 2017, 15:57

Existuju 2 odlisne revizie modemu E3372. Jedna s Mikrotikom funguje, druha nie (podporu slubuju az v RouterOS v7). Skusal som to osobne, zial narazil som akurat na nekompatibilnu verziu. https://forum.mikrotik.com/viewtopic.php?f=2&t=101336

lithrai
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 137
Dátum registrácie: Ut 24. Júl, 2012, 15:40
Bydlisko: Dubnica nad Vahom

Re: MikroTik hAP ac

Príspevokod užívateľa lithrai » Ne 23. Apr, 2017, 18:33

Ako teda zistím akú mám revíziu?

hubula
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 14
Dátum registrácie: Pi 10. Okt, 2014, 10:14

Re: MikroTik hAP ac

Príspevokod užívateľa hubula » Po 24. Apr, 2017, 10:06

Je to v tom vlakne co som linkoval.
device-id="0x14dc" funguje a device-id="0x1506" nefunguje

lithrai
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 137
Dátum registrácie: Ut 24. Júl, 2012, 15:40
Bydlisko: Dubnica nad Vahom

Re: MikroTik hAP ac

Príspevokod užívateľa lithrai » Po 24. Apr, 2017, 19:19

Snažil som sa to v Device Manageri vylúštiť a mám verziu 0x1506, E3372S. Začal som o tom trochu viacej študovať a malo by to ísť preflashovať na tú Hi-Link verziu E3372H.

hubula
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 14
Dátum registrácie: Pi 10. Okt, 2014, 10:14

Re: MikroTik hAP ac

Príspevokod užívateľa hubula » Ut 25. Apr, 2017, 07:43

Daj vediet ci sa to podarilo, ja som na podobne experimenty uz chut nemal a vzdal som to.


Návrat na "Siete"

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 2 neregistrovaní