od PROMETHEUS v Pia 20. Júl, 2012, 23:56
zdravim, stala sa mi dnes taka neprijemna vec. vyhodilo v dome poistky a ked som ich nahodil naspet tak som zistil ze pocitac volako nejde, tak som zacal skumat kde moze byt problem a zistil som, ze je nieco s grafikou lebo pocitac ako system a aj vsetko isiel normalne aj zvuk z reprakov isiel ked sa zapol a reagoval na klavesnicu atd, iba nebol ziadny obraz, tak som skusil vyhodit grafiku a vymenit ju za druhu a uz to islo vsetko v pohode. takze predpokladam ze na grafike sa asi odpalili vystupy? moze byt? lebo inak vsetko fachci iba neni obraz. da sa to nejako opravit? v zaruke uz nieje. kartu som skusal aj v druhom pc, rovnake symptomi, vsetko ide iba obraz nie. skusal som dvi aj vga vystupy, je tam este aj hdmi vystup a ten som sice este neskusal, ale predpokladam ze to bude to iste. da sa s tym nieco spravit, alebo ju mozem rovno hodit do kosa?
MB: ASUS P8Z68-V CPU: Intel Core i5-2500K 4.3GHz + Noctua NH-D14 RAM: Kingston HyperX Genesis Grey 16GB (4x4GB) VGA: MSI HD6950@HD6970 + Thermalright Shaman SSD: Samsung 830 256GB + Kingston V200 128GB HDD: 640GB +1TB+2TB+2TB PSU: Corsair AX750 Audio: ASUS Xonar DX + Cambridge Audio A1 MK3 SE + Wharfedale Diamond 9.1 + Wharfedale SW 150 , FiiO e9 + Sennheiser HD555 CASE: Antec P280 + 5x Noiseblocker BlackSilent Pro PLPS