Snake píše:Obmedzuj si svoje deti ak nejaké máš či budeš mať, každý má právo voliť, či je homoš, feťák, ajťák alebo posraný inštalatér. Či ty by si radšej aby iba "samozvaní majstri sveta" (čítaj vysokoškoláci) mali toto privilégium? Sa zobuď kamoško.
ano, k tomuto sa pripajam, ja len ze nevies citat, lebo to iste pisem ja... skus si precitat moje prispevky este raz.
Je jedno kto si, dolezite je, ze pravo voli maju vsetci, bohuzial, ked ti nesluzia oci alebo nevies citat potom takto reagujes.
tie vtipky boli cisty sarakzmus a reakcia na predchadzajuce prispevky (len pre tvoju informaciu vysokoskolske vzdelanie 3. stupna je PhD., drtiva vacsina ma vys. vzdelanie 2.stupna), ked som to zvyraznil hrubym a velkym pismom postol este raz, cakal som, ze aj posledny "analfabet" pochopil, bohuzial nie...

.
Aj tak nechapem o com je vlastne cela debata. o fetakoch ci homosexualoch ci o tom ze sme v <>?

Najskôr nemal čas sa poobzerať, potom mu na 3 roky do toho prišla kríza, ach, chudáčik, keď jemu všetci tak krivdia..